Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

3 Comments

 1. Pingback: Vinko Sindičić: Boravio sam kod Štedula prvi put u kolovozu 1988-e - 45lines

 2. Pingback: Miljenko Eljuga: Vukušić mi je u Zagrebu zapalio automobil - 45lines

 3. 1
  Željko Peratović

  Željko Peratović

  Mate Bašić:

  Hahahaha, pa zašto si nervozan, Peratoviću? Čemu takva paranoidna nagađanja o “zavjeri” protiv tebe, koji sigurno ne postoji, osim ako stvarno nije to što doista jest – ultimativni dokaz tvoje uznapredovale psihičke poremećenosti i uklopljenosti u očajničke, ali do gluposti uzaludne, napore stvaranja pogodnog okvira za preusmjeravanje ishoda žalbenog postupka za sirotog Perkovića?
  S druge strane, ipak je dobro da konačno priznaješ, rekao bi ti – otkrivaš” – da je “vjenčanje Mire Barešića fotografirala UDBA”, uz pojašnjenje da je “vjenčanje Mire Bar ešića u rujnu 1985 u Švedskoj bilježeno fotoaparatom agenta UDBA-e Milana Doriča, a slike je suradnik Hansi proslijedio UDBA-i”.
  No propustio si, kočoperno se koprcajući u živomu blatu od insinuacija čije tijekove i silnice više nisi u stanju kontrolirati, ako si ikada i mogao, pojasniti jedan važan detalj: odakle tebi, pajdo, Udbini dossieri, odakle ti sve te fotografije čak u originalu označene kodnim administracijskim brojevima/šiframa, a da ni ti opširni cjeloviti dossieri, izvješća, fotografije – odreda fiksirani na HDP – nisu zabilježeni u nijednom do sada javnosti poznatom arhivu ili izvoru?
  Kakav to, Peratoviću, jedinstven i tajanstven, blizak pristup imaš Udbinim originalima, krpo perkovićevska?
  Je li i to dio “njemačkih istraga ubojstava Đure Zagajskog i Stjepana Đurekovića”, kako ti već mjesecima eufemistički nazivaš tu ljudoždersku udbašku rabotu na svojemu slabo čitanom blogu i kao komandos tuđim portalima, žbiru u uzama ?http://disq.us/p/1qjez7r

  Odgovori

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: