Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

4 Comments

 1. Pingback: Zna li tko od Srba iz Hrvatske za Milana Levara? - 45lines

 2. 3
  Avatar

  Jerko Begic

  Izgleda mi da si se u zadnje vrijeme okomio na .Ercegovce kao da nema boljih tema.Uostalom nisu svi .Ercegovci bili tutini vojnici.Kad je naj vise trebalo 91. godine u 1. gardijskoj brigadi
  Tigrovima je bilo iz mog sela petorica Begica.Zasto ne pises o takvima nesto.

  Uostalom postoji neka prica u paraobavjestajnim krugovima .Ercegovine da je burdos kliznuo iz Hrvatske jer se boji istrage o Banskim Dvorima.Zar to ne bi bila interesantna tema,ili kolika je zasluga burdosa za dovodjenje bobana na vlast ili zasto je burdosev dusebriznik fratomislavdukastariudbas dolazio u .Ercegovinu i drzao provokativne udbine govore ili OD KUDA JE burdos 91.ZNAO KAKAV CE RAT BITI U BiH ako sam nije ucestovao u kreiranju pa ga zato Bosnjaci danas vole.
  Interesantno bi bilo pisati i o tome da li je burdos posjetio Gadafija zato sto ga je volio ili ga je spijunirao prije planiranog bombardiranja.

  Sve u svemu bilo bi lijepo da se kanis nas .Ercegovaca jer .ebali su nas svi do sada od Pavelica,tite i gojka ,mrze nas Hrvati,Bosnjaci,Posavci,pa bar nas se Ti okani.Nisu svi Hercegovci milan bandic,tuta i gojko.

  Odgovori
 3. 2
  Avatar

  Žuti

  … uz nježni dodir 🙂

  Odgovori
 4. Pingback: Stanko Sopta pulen udbaša Tute govorio o Praljku - 45lines

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: