Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

3 Comments

 1. Pingback: Zagrebačka trula grana Milijana Brkića u HDZ-u - 45lines

 2. Pingback: Škaro Damir je druga žrtva Istanbulske konvencije - 45lines

 3. 1
  Avatar

  Jakoslav - David Rojnica

  Poštovani,
  nemam baš neku preveliku potrebu komentirati neke utvrđene i neutvrđene istine, ali ću ipak napisati nešto načelno o “našim” ljudima koji su radili za UDB-u do te mjere da su namiještali ili sudjelovali, nekada svijesno, a nekada nesvijesno, u ubojstvima naših emigranata! Tihomira Oreškovića poznajem, na moju žalost dobro, a neke spomenute druge samo iz neformalnih susreta kad su nam se poklopila poznanstva i prijateljstva sa istim ljudima. Vjerujem da ih znaju oni ljudi koji su Danas zaduženi za sigurnost i pravni poredak naše države i da se prema njima odnose onako kako im stoji u opisu službe?!?
  Vrlo me zabrinjava činjenica da oni, kojima je dokazana kriminalna antihrvatska djelatnost, jako dobro žive. Osigurani su dobrim mirovinama, statusima, a mnogi oni koji se nisu “snalazili i surađivali” u onom režimu žive na rubu egzinstencije sa malom mirovinom… ili je još čekaju, ako je i dočekaju, bez stalnog posla i svega lošega što je svima poznato, a događa se u Hrvatskoj!
  Na žalost našu, naša vlast je napravila i dalje radi, obrnutu lustraciju pod krinkom pomirenja! Lustrirala je dosta onih koji su sve napravili da se izborimo za Državu, a prihvatila je pokajnike kao što je Manolić i drugovi! Treba biti iskren i prihvatiti činjenicu da je njihovo znanje dobro došlo predsjedniku Tuđmanu i još nekima u vlasti, ali ni u jednom slučaju nije trebalo lustrirati one koji ni u jednom periodu svog života nisu bili na plaći totalitarnog režima nego su od njega proganjani i zatvarani punih 45 godina! Zvonka Bušića je ubila jedna takva ignorancija, nezahvalnost, nebriga, netolerancija, tiha lustracija, a Manolić i drugovi uživaju u velikim mirovinama jednako za svoj antihrvatski, kao i za onaj rad u državnim službama nove Hrvatske!
  Nećemo daleko! Ne zbog oprosta svojim neprijateljima nego zbog nezahvalnosti svojim prijateljima! Ne zavaravajmo se! I Danas su s nama. I jedni i drugi. Onoga trenutka kad ih budemo besprijekorno dobro raspoznavali, jednima se “zahvalili”, a druge prihvatili ići ćemo naprijed! Nije to tako teško! Neka nam PRAVO i OZAKONJENA PRAVEDNOST bude iznad svih i svačijih INTERESA i sve ćemo riješiti! Odjednom ćemo postati duhovno, duševno i materijalno najbogatiji na Zemlji! Nije nemoguće!

  Odgovori

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: