Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

7 Comments

 1. 6
  Avatar

  Jelica

  Treba biti dobar čovjek da bi bio dobar vjernik,liječnik, učitelj, predsjednik,a Skoro je i dobra osoba,pjevač i mogao bi biti i dobar predsjednik.Vjerujem da će svakako biti bolji od dosadašnjih,Jelica Sarajlija

  Odgovori
 2. Pingback: Miroslava Škoru naljutila vlastita američka biografija - 45lines

 3. 5
  Avatar

  Marijan 2011

  Škorica, Suncokret se zovem !

  Odgovori
 4. Pingback: Mesićev klan: Miroslav Škoro je projekt stranih, tajnih sila - 45lines

 5. 4
  Avatar

  Jerko Begic

  ,,Četnici su išli od kuće do kuće i ispitivali ljude tko je katolik, a tko pravoslavni. Ako bi naišli na katolika, odmah bi ga zaklali nožem.

  Talijani su cijelu akciju pokrenuli pod lažnom namjerom protukominističke djelatnosti, a glavni cilj i Talijana i četnika u Dalmaciji bio je etničko čišćenje Hrvata, jer je teritorij Dalmacije bio mjesto na koje su prisezali i Srbi i Talijani.

  Većina osoba je zaklana, a neke su brutalno izmasakrirane.

  Tako je Buljan Jure Vidin zaklan i iščupan mu je grkljan. Buljan Iva pok. Jure je zaklana i izvađena joj je utroba, dok je Buljan Frano pok. Mije živ bačen u vatru.Matković Mijo pok. Mate je priklan i izrezane su mu žile na nogama da iskravari, dok je Ćurković Mate zaklan i izvađene su mu oči. Ćurković Marija je bačena niz stepenice i slomila je vrat, a Ćurković Mile Markov je zaklan i izmasakriran.

  Ovakvi masakri nad Hrvatima Cetinskog kraja počinjeni su i u Domovinskom ratu, a bili su po surovosti jednaki gore opisanim zločinima.,,

  da li je ovo istina i ako je kako ti kao nekakvi ,,jebeni,, istrazivacki novinar o ovome ne pises… a ne ti pises samo o onome gdje mozes pljuvati po Hrvatima

  Odgovori
 6. 3
  Avatar

  Jerko Begic

  i sta je pjesnik htio kazati…. ja ne kuzim…je li sad Skoro dobar ili nije.Rojs kaze da su u igri nekakve mracne-tamne-mrkle sile stevana burdosa u igri a Rojs je prvi koji stevana poljubi nakon izborne pobede.Ti pises o nekakvoj Skorinoj rodbinskoj vezi sa Srbima u cemu ja ne vidim nista losega jer bolje je imati rodbine medju postenim Srbima nego imati rodbine medju izdajnickim Hrvatima kao sto ja na zalost imam.Nama nisu problem Srbi nego pokvareni Hrvati pogotovo oni zarazeni partizanizmom,komunizmom i mrznjom prema svemu Hrvatskom.
  Ja pak svoj glas dajem Miroslavu Skori.Ne zato sto znam da je bolji od drugih jer ga ne poznajem ali zato znam da drugarica Kolinda nije bolja ni od naj losijeg burdosa steve.Znam da moj glas ne igra nikakvu ulogu u svemu tome ali moje srce mi kaze da trebam tako napraviti pa zasto ne bih.

  Odgovori
  1. 3.1
   Avatar

   Tomislav

   Znaći moj Jerko ti glasaš za muža kćeri srpskog vojvode i još k tome dezertera. Divno ti srce kaže. Savjetujem pregled kod kardiologa..😎😉

   Odgovori

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: