Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

3 Comments

 1. Pingback: Perković i Mustač bi teretili sebe da su rekli za Vukušića da je udbaš - 45lines

 2. 2
  Avatar

  Milan Boban

  Poštovani gospodine Peratović,

  Ne znam koliko će ili ne pomoći osvjetljivanju urote oko ubojstva Brune Bušića u noći između 16 i 17 listopada 1978. godine pred stanom Petra Brnadića na adresu 157 Ru de Belleville u Parizu.
  Kako se za sigurno zna te kobne nedjelje 16 listopada 1978. g. Stojan rašić je ima krstitke svojeg sina. Kršteni kum mu je bi Ante Granić, veliki YU i možda čak prikriveni udbaški operativac u Parizu. Stoja rašić je oženio kćerku Petra Brnadića, Vinku. Na tom krštanom veselju, uz ostale su bili Bruno Bušić i Mate Kolić, koji je pred saziv Sabornika HNV u Amsterdamu tih dana boravka u Parizu bio gost Petra Brnadića i kod njega spavao, kako se je kasnije saznalo i pričalo. Saznati se više o tome može ako se klikne: Pismo jednog emigranta: Tko je Ante Granić.
  Tada i tog dana iz stana Stojana Rašića Bruno Bušić je nazvao Stipu Bilandđića u Njemačku i tražio od njega neke podatke vezane za spomenuti sastanak. Da li je ili nije tajni udbaški agent ili operativac Ante Granić čuo taj Brunin razgovor s Stipom Bilandžićem ostaje tajna…

  Odgovori

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: