Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

8 Comments

 1. Pingback: Bleiburg, Karamarko i UDBA - karike koje nedostaju - 45lines

 2. 3
  Avatar

  Marin

  Gosp.Peratović,
  nije mi jasno zašto uopće komunicirate s ovim tzv.Jerkom Begićem.Taj čovjek nema pojma o čemu Vi pišete a usput je i polu pismen….

  Odgovori
  1. 3.1
   Avatar

   Jerko Begic

   ,, tzv.Jerkom Begićem,,
   ti to kao oni sto su Andriji govorili takozvana NDH a Andrija veli nije tzv. NDH je bila priznata drzava.

   Odgovori
 3. 2
  Avatar

  Jerko Begic

  hahaha javlja mi se redovno a i kavu pijemo kad god pozelimo a istraga me ne zanima i ne trebam saznanja o istrazi ali znam ipak koliko mene interesira jer ja svoje znanje ne pokusavam unovciti.kad bi ti znao koliko zna samo moja punica mogao bi dvije godine pisati.moja punica ima u podrumu desetak kartonskih kutija punih zanimljivih stvari koje sam ja htjeo tebi predati ali kad sam uvuidio koji si BOLESNIK ne dam tebi nista.

  Odgovori
  1. 2.1
   Željko Peratović

   Željko Peratović

   Jel se Zvonko oporavio? A što se tiče punice, a ranije si spominjao punca, pojma ja nemam tko su ti ljudi, ni što oni zanimljivo za mene imaju. Nikad mi nisi ni rekao tko ti je bio punac. Prvo si napisao da istrage nema, a sad da te ne zanima i da ti znaš dovoljno. Tko to pokušava unovčiti svoja saznanja? Kako je stari Štef Škalić?

   Odgovori
 4. 1
  Avatar

  Jerko Begic

  ,,Stvarno je cinično sa strane hrvatskih vlasti da kćer osumnjičenika za ubojstva Hrvata,,,,,,,,, pa zar tvoji drugovi partizani nisu kazali da djeca ne odgovaraju za djela(nedjela)svojih roditelja i stvarno je cinično da sinovi krvnika josipovica ,mesica bajica itd…kroje sudbinu Hrvatima.stvarno je bijedno i mizerno od tebe da sve vise i vise iznosis bljuvotine jer ti nestalo municije kojom bi mogao pucati na Hrvate.Stvarno bi bilo lijepo da se sjetis zlodjela koji su napravljeni nad Hrvatima recimo u Skabrnji, na Baniji,u Vocinu iiiii…iiii ali teski si ti umisljeni ???? pa samo gledas kako lagati protiv Hrvata ali UPAMTI kad te jednog dana zahvati TJELESNA (jer duhovna bolest te vec ima u rukama) BOLEST zaboravit ce te tvoji drugovi i crkavat ces sam…TO ZAPAMTI… onda se sjeti Dragog Boga i pomoli mu se …Dragi Bog je milostiv.
  Zapamti i da Nijemci nece vise nikoga suditi jer oni su osudili koliko je njima trebalo da ,,operu ruke,,a ovo o cemu ti ,,mastas,,je propalo.Svjestan si ti toga jer ti nisi glup koliko si pokvaren ali ti VRAG-djava ne da mira jer tako je onom ko proda dusu vragu.

  Odgovori
  1. 1.2
   Željko Peratović

   Željko Peratović

   @Begiću iz Posušja s bavarskom adresom, što se ti uzbuđuješ?! Hvala bogu da ti nemaš nikakvih saznanja o istrazi. Javlja li ti se u zadnje vrijeme što Zvonimir Pavičić?

   Odgovori

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: