Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

5 Comments

 1. Pingback: Alija Đonlić: Branimirov tata Ljubomir surađivao je s UDBA-om - 45lines

 2. 3
  Avatar

  Luka

  To su gluposti. Procito sam knjigu od Mate A. i sve su napadi na njega jer je pravno objasnio određene pitanja koja dojista potvrđuje da Hrvatska kao država nije kriva, drugo je pitanje pojedinaca to ne ulazim. Sad svi imam podmetanja i problem od ko zna kojeg interesa ko se mozda oce oslobodit krnjivnje pojedinacne stime da se RH po svim pravnim cinjenicama trebala oslobodit. Olujic, Glavaš i Šek su mrzili i pricali uzasne stvari o Arlovicu u Osijeku da ne odem dalje ali i sve do toga da bi ga zivog zakopali. Znam to jer sam iz Osijeka. Sad kad su se oni posvadali i bilo bi fora ubacit njega u sve kako mi se cini napravit cijelu drzavu kao slucajnu drzavu, sto svakako nije, jer su se ljudi svojim pravom i odlukom borili za nju i nije nastala na zlocinackom podhvatu nego na pravu na slobodu i dostojanstvo. Zato mislim da namjera novinara nije sam destrukcija nego i postovanje prema nekim ljudima koji ipak nisu iz istog kosa. Arlovic je bio asistent Vladimira Horvata na pravnom fakultetu, clan je matice hrvatske, ali je bio i uvjereni socijal demokrata a ne komunista i radi toga je imo problema u prosloj drzavi. A to mi stariji znamo. Tako da vec pola teksts je glupost. A i kad ste prij izlazili igdje van pa udba je vas pratila i kad se vrati zvala na informativne razgovore i to se morali inace ste odma bili oznaceni da radite za strance, ali vito znate. Tako da je ocito da vas neko s namjero usmjerava protiv Arlovica i knjige. Ali je bio u sdp i prije i poslje i po tom ga odma svrstavaju u udbu itd. Nemojte to radit ima normalnih ljudi. I procitajte knjigu i vidjet cete da je on pravnik i da ne podmec i ne stvar nikakve teorije zavjere ko drugi politicari. I time su vidljive namjer prema domovini a ne podmetanj koja drugi rade jedni drugima politicari.

  Odgovori
  1. 3.1
   Avatar

   Luka

   Ali svejedno vas volim citat. Sam slucajno sam se raspitivo bas nedavno o ovom covjeku. A sa olujica, glavas i seksa mi svasta znamo u osijeku. Ali ovaj nije iz tok drustva i to svi dole znaju. Osim onih koji ovu trojku zele napravit svecima. I pokvarit sve sto valja.

   Srdacan pozdrav.
   Svako dobro u vase radu.

   Odgovori
 3. 2
  Avatar

  Jerko Begic

  bude ju karamusavi napravio,bar tako govori ali malo morgen

  Odgovori
 4. 1
  Avatar

  Zdenko

  I sad ti napravi lustraciju!!!

  Odgovori

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: