Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

6 Comments

 1. 6

  G. Vuskic

  Moram priznati da u ovim izlaganjima Željka Peratovića ima podosta istine. Mnogima ta istina koju Željko Peratović iznosi nije poznata, ali borami meni su sadržaji mnogih njegovih opisa istiniti, pogotovu kada donosi slike i prilaže poveznice izvora njegovih opisa. Ima podosta istine u sadržaju priložene poveznice, jer su se dogodovštine događale u Parizu a spominju se Mate Kolić, Mile Boban, Josip Čavčić i drugi istaknuti Hrvata velegrada Pariza. Nadati se je da će uvaženi gosp. Željko Peratović iz sadržaja priložene poveznice moći pronaći neke do sada nepoznate i neotkrivene zavrzlame, poimenice Ante Granića koji je bio sinovac okrutnog Hercegovačkog Oznaša/Udbaša Ivana Granića. Taj Ante Granić je došao u Pariz 1964. godine po nalogu mostarske udbe za špijuniranje hrvata.
  I ne samo to, koliko je poznato da je Stojan Rašić iz Radišića od Ljubuškoga, koji je živio u Parizu oženio kćerku Petra Brnadića, Vinku. Te kobne nedjelje 16 listopada 1978. godine Stojan Rašić je imao krstitke svoga sina kojem je bio kršteni kum Ante Granić. Tu za objedom je bio i Bruno Bušić koji je za taj week-end stanovao kod Petra Brnadića na adresi 57 Rue Belleville. Vinko Sindačić, koliko se zna ubojica brune Bušića je već bio u Parizu. Ostalo nek se pronađe.

  https://hrvatskoobrambenostivo.com/pismo-hrvatskog-emigranta/

  Odgovori
 2. Pingback: Je li Danica Glavaš žrtva sukoba među emigrantima u Chicagu? - 45lines

 3. Pingback: Džolan: Meštrović mi je rekao da je Tihomir Orešković jugo agent - 45lines

 4. Pingback: Orešković: Maćeha CIA, očuh FBI. Majka UDBA, otac KOS. - 45lines

 5. Pingback: Vice Vukojević prešutno o Milanu Štimcu - 45lines

 6. Pingback: Dinko Dedić: Krvavi trag od Stockholma do Gospića - 45lines

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: