Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

4 Comments

 1. Pingback: Desnica i Orešković su žrtve Istanbulske konvencije - 45lines

 2. Pingback: Zlatko Zeljko wurde von UDBA Vergangenheit überholt - 45 Lines DE

 3. 2
  Željko Peratović

  Željko Peratović

  Poštovana, nigdje ja nisam napisao da je u Vašu udrugu bio učlanjen neki član UDBA-e. Na koncu, što Vam uopće znači “član UDBA-e”. Udba nije neka udurga ili politička stranka da bi imala članstvo. O Vašim vezana s Draganom Hazlerom i njegovim HAZUD-om saznao sam na stranicama te udruge. http://www.hazud.ch/wp-content/uploads/2013/03/Za-uspomenu-na-susret-s-generalom-Markacem-Dragan-Hazler-lijevo-Nada-Landeka-desno.jpg Dragan Hazler je u Švicarskoj osuđen da je špijunirao za jugoslavensku tajnu službu, popularno zvanu UDBA-u, a vi ste članica njegove Akademije, slikate se s njim, tajnica ste HAZUD-a, koji u hrvatskoj varijanti nije akademija već akademska zajednica, Ilija Šikić objavljuje priloge o Vama. Lupate tu neke fraze o borbi Vaše udruge protiv udbaša. Kojih? Je li Dragan Hazler udbaš ako ima za to presudu švicarskog suda? http://www.hazud.hr/cestitka-predsjedniku-hazudd-a-draganu-hazleru/

  Odgovori
 4. 1
  Avatar

  Nada Landeka

  Poštovani, kako volite bombastične stvari, vjerujem da ćete kao istraživački novinar koji iznad svega cijeni istinu i vjerodostojnost, brzo shvatiti drastične pogreške u vašem tekstu. Nada Landeka nije tajnica Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti iz Basela za Hrvatsku. Hrvatska akademska zajednica domovine i dijaspore – HAZUD, osnovano je od tri člana – dr. Srećka Sladoljeva kao predsjednika, Emilije Herceg kao podpredsjednice i Nade Landeka kao tajnice, a navedena udruga, koja je prestala postojati prije godinu dana, nije osnovana od Dragana Hazlera. Dakle, dovoljno bi bilo provjeriti podatke iz registra udruga. Nadalje, na predstavljanju knjige nazočila sam kao tajnica Udruge Veronika Vere – udruge za pomoć i zaštitu žrtvama pravosuđa, u kojoj nikada nije bio učlanjen ni jedan član UDBE, ni bivši ni sadašnji, ali to ste zaboravili spomenuti, kao što ste i zaboravili spomenuti zasluge te udruge u borbi protiv bivših i sadašnjih udbaša a na zaštiti pokradenog i opljačkanog naroda.

  Odgovori

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: