Ovaj portal promovira suočavanje s prošlošću, slobodu govora i sekularnost

Gotovac Viktor, nećak doživotnog osuđenika Zdravka Mustača protiv Mrčele

Oops...
Slider with alias none not found.

Kako njegov ujak dirigira Milanovićevim ponašanjem, tako se i Gotovac sve više angažira u SDP-u, pa ne čudi da mu se stranačka kolegica Mirela Ahmetović uključuje u rasprave na društvenim mrežama protiv suca Mrčele, koji je omogućio da Zdravko Mustač i Josip Perković budu izručeni Njemačkoj 2014, a sada je jamac da će i ostale udbaške ubojice istim putem.

Mišel Jakšić, predsjednik saborskog odbora za pravosuđe i SDP-ov intimus predsjednika Zorana Milanovića, radi pritisak preko javnosti da se ubrza saborska rasprava o kandidatima za predskednika Vrhovnog suda te širi glasine da je premijer Plenković suglasan s predsjednikovim kandidatom Dobronićem.

Premijer je u nedjelju upitan o suglasju s predsjednikom ponovio mantru o proceduri, naglasivši da prije sjednice saborskog odbora treba Opća sjednica Vrhovnog suda dati svoje mišljenje o kandidatima.

Ovaj tvit je objavila jedna stručnjakinja s Pravnog fakulteta u Zagrebu i daje naslutiti da se Radovan Dobronić neće dobro provesti na Općoj sjednici Vrhovnog suda. Iste zamjerke na Dobronićeve životopis i program ona je objavila dan prije mene.

Spriječiti izručenje pet udbaških ubojica

Milanovićevom saborskom izvršitelju, ekonomistu po struci, koji vodi odbor za pravosuđe (kako ga stalno krsti umirovljeni profesor ustavnog prava Branko Smerdel) žuri se da Dobronić što prije bude izabran za predsjednika Vrhovnog suda iz istih razloga kao Zoranu Milanoviću i Zdravku Mustaču. Pokušati instalirati svog čovjeka koji bi pokušao blokirati pet novih EUN-ova za udbaške ubojice koji su u pripremi.

Plenković je gospodar timinga. Ako i ne čeka da ti EUN-ovi stignu sutra/prekosutra, ima dovoljno vremena da Opća sjednica Vrhovnog suda odluči podržati Marina Mrčelu, a negativno se izrazi o Radoslavu Dobroniću. Onda se sve to može isproblematizirat u medijima. Dovoljno je kandidate dovesti opet na HTV u “Otvoreno” kod Mislava Togonala, i Radovan Dobronić će ostavit katastrofalan dojam, baš kakva mu je i prijava. Moći će ga se pitati da pojasni svoj stav o EUN-u, i po tom pitanju konfrontirati s Mrčelom. I što da ne, pitati je li čitao Mustačeve kolumne u kojima doživotni osuđenik gadi njegovog suparnika Marina Mrčelu.

Gotovac Viktor loše primio kandidaturu Marina Mrčele

Nećak Zdravka Mustača, profesor radnog prava na Pravnom fakultetu i za vrijeme Milanovićeve vlade predsjednik Nadzornog odbora HRT-a, Viktor Gotovac na twitteru je sarkastično komentirao najavu kandidature Marina Mrčele za predsjednika Vrhovnog suda.

Replying to
Sada se osjećam spašeno. Postoji “mali hrvatski čovjek” Mrčela koji sve što radi je za dobro hrvatskog naroda. Naš pravosudni neimar koji sve čini za nas. Poput sina Božjeg on na se uzima naše grijehe. I docenturu u Osijeku i GRECO i svašta. Sve za nas. I da ne radi svoj posao!
@GotovacViktor
Koja gužva u VSRH šesnaestercu… Je l Mr. Sudac (Turudić, op. ž.p. misli da bi Karakter s Pantovčaka mogao razmišljati o njemu za VS ili je to jedna slatka mala spletka s ciljem provokacije i kompromitacije Karaktera?
Replying to
Jašta. Sve za Domovinu.
@GotovacViktor
Nevjerojatno je kako mala kost treba pa da u snijegu “zvijeri ostave tragove”…
@MirelaSdp
Replying to

Ako još predsjednik izjavi da je Mrčela njegov kandidat i da će ga predložiti, onda će prekršiti zakon pa ga premijer i saborska većina neće podržati. Jer ne mogu podržati kandidata koji je pristao biti dio nezakonite procedure. (Buahahaha…)

@GotovacViktor
Mislim, ako imamo neodgovornog grintavca koji krši zakone, ja mislim da ga treba ignorirati i uopće ne pitati ima li on kakvog kandidata ili što. Ja mislim da saborski zastupnici i zastupnice trebaju preuzet odgovornost i izabrat najboljeg Mrčelu. Pardon, najboljeg kandidata.
@l_davor
Replying to
Mrčela je kandidat HDZ-A što znači da nema bitnih promjena u pravosuđu.
@GotovacViktor

Zašto mijenjati vrhunsku mašinu koja radi?

I Josip Kregar, Gotovčev fakultetski prijatelj, zalagao se za udbaše

Viktor Gotovac je bio jako vezan za svog kolegu s Pravnog fakulteta pokojnog Josipa Kregara koji je, gle čuda, žestoko branio Milanovićev  “lex Perković“, da se te izmjene Zakona o pravosudnoj suradnji sa zemljama EU donose u korist branitelja. Isto je u emisiji Vesne Kljajić “Pečat vremena” 27. 06. 2013, dan prije usvajanja “lex Perkovića” u Saboru tvrdio i špijun Mirko Ljubičić Šveps, jedan od organiatora šatorskog prosvjeda u Savskoj 66.

Kako njegov ujak dirigira Milanovićevim ponašanjem, tako se i Gotovac sve više angažira u SDP-u, pa ne čudi da mu se stranačka kolegica Mirela Ahmetović uključuje u rasprave na društvenim mrežama protiv suca Mrčele, koji je omogućio da Zdravko Mustač i Josip Perković budu izručeni Njemačkoj 2014, a sada je jamac da će i ostale udbaške ubojice istim putem.

  1. […] aktualni kandidat za predsjednika zagrebačkog SDP-a, profesor radnog prava Viktor Gotovac, inače, nećak utamničenog šefa jugoslavenske Udbe, Zdravka Mustača. Gotovac je na twitteru objavio fotografiju s Penavom snimljenu u vinkovačkom kafiću […]

  2. […] Gotovac Viktor, nećak doživotnog osuđenika Zdravka Mustača protiv Mrčele […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: