Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

8 Comments

 1. Pingback: Atmosfera je pregrijana. Proučite Dobronićev program! - 45lines

 2. Pingback: Počela bitka oko Radovana Dobronića za predsjednika Vrhovnog suda - 45lines

 3. Pingback: Kavkaski krug kredom Mrčele i Dobronića za Oreškovića - 45lines

 4. Pingback: Radovan Dobronić je potomak kalničkog nižeg plemstva - 45lines

 5. 2

  Jasno da se Mrčela više puta propisno osramotio. Dovoljno je pratiti njegove medijske pokušaje obrane nezakonitoga djelovanja hrvatskih sudaca koji udaraju po malomu čovjeku i pri tomu krše Ustav RH i sve moguće zakone. Pa takvih primjera imam na stotine…

  A Mustač i Perković izručeni su protuzakonito jer su suci namjerno pogrješno protumačili zakonsku odredbu što brani izručivanje zbog zastare. Radi se o riječi “osim” koja se spominje i u desetak prethodnih članaka istoga zakona, stoga će osoba prosječnoga znanja o standardnomu jeziku lako povezati dva i dva. Osim hrvatskih sudaca koji se muče s razumijevanjem hrvatskoga standardnoga jezika. Dovoljno je samo pročitati njihove smušeno sročene presude.

  Zato je potpuno e apsurdno u sve ubacivati Udbu. No Peratović nema pojma o pravu pa je razumljivo da uvodi iracionalne kategorije u tekstove prepune iracionalne logike.

  Odgovori
  1. 2.1

   Željko Peratović

   Vidim da se citira uvodni dio predstavke šefa Udbe Zdravka Mustača. Razumljivo i racionalno.

   Odgovori
   1. 2.1.1

    Citira se zakon, a ne Mustačeva predstavka koja bi u civiliziranoj državi pridonijela sankcijama protiv onih koji ne poštuju hrvatski pravni sustav. Ali u nas su suci svete krave koje štite moćne i gaze preko leševa.

    Sjetimo se samo kako su pokrivali Bandića, opravdavali uplate na njegov račun za predsjedničku kampanju koja je završila prije dvije godine. Da bi to Visoki upravni sud RH podržao tvrdom da se radi o naknadno pristiglim računima i srušio odluku tada još Dalijina Povjerenstva!? Pa to je izlika za maloumne!

    Ali VUSRH-ov čelnik Galić suprug je javne bilježnice kojoj je Bandić osigurao unosne poslove pa se ničemu ne trebamo čuditi.

    Odgovori
 6. Pingback: Gotovac Viktor, nećak doživotnog osuđenika Zdravka Mustača protiv Mrčele - 45lines

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: