Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

6 Comments

 1. Pingback: Ministrica zatvara Udbin arhiv i protežira kćer lažnog svjedoka protiv UDBA-e - 45lines

 2. Pingback: Cilj SOA-ine OA "Rullmann" je blokirati njemačke istrage - 45lines

 3. 4
  Avatar

  Otporaš

  Pred sobom imam originalnu omotnicu koju mi je poslao Milan Dorić iz Njemačke. na poštanskom žigu se vidi da je poslato s pošte Briefzenttrum 90 s datumom 29.10. ostalo ne mogu dešifrirati jer se poštanski štembilj ne vidi dobro. Ja sam tu omotnicu primio u petak 16.11.2012. U omotnici su bile tri (3) slike po svoj priliki kopije od originalne slike za koje je teško reći da li su originali ili kopije, dok je treća slika s Krunoslavom Draganovićem kopija na papiru 29 i pol cm. sa 21 cm. Gore na vrhu rukom napisano velikim slovima KRUNOSLAV DRAGANOVIČ + FV – Zindorf march YU 1967/8. Ako neki ili poneki dvoume u atentičnost ove pošiljke koju sa dobio od Milana Dorića, neka mi se javi i dostavi svoju adresu gdje mu mogu poslati, naravno kopije svega što sam primio.

  Draganović ima šešir, bijelu košulju i crni džemper, crno odjelo i zimski kaput preko lijeve ruke. Do njega je Milan Dorić potpuno u bijelom; bar ga tako slika prikazuje. Ova poruka je isključivo za Željka Peratovića iako je postavljena kao komentar. Ako Željko Peratović dođe do ovog komentara, može mi se javiti preko moje stranice otporas.com.

  Bog! i veliki poZDrav.

  Odgovori
 4. 3
  Avatar

  Jakoslav - David Rojnica

  Poštovani,
  u Hrvatskoj je, nažalost, puno toga očito lošega i katastrofalnoga da svi skupa i pojedinačno trebamo složno raditi godinama. Raditi javno na poboljšanju uvijeta života onih koji od svoga poštenoga rada ne mogu normalno živjeti! Ako bi se uhvatili s tim u koštac, svaki sa svojim mogućnostima i sposobnostima gdje bi nam bio kraj. Gdje bi nam bio kraj kad bi se zakonito, složno i javno, a ne tajno organizirali !?!
  Često puta čujemo da su nam zakoni dobri, ali se ne provode. Ja ću reći da su loši, neprovodivi i neusklađeni. Previše ih je i birokratizirani su. U praksi neograničeni i neodređeni vremenom u kojem se moraju primjeniti.
  Implementacija zakona se često ne događa! Zastarom nedjela postanu rehabilitirana!
  Krivac odnosno prekršitelj, zastarom, prestaje snositi posljedice svog kriminalnog ponašanja, bolje rečeno, djelovanja!
  U našim pojedinačnim životima i u životu stranke, tajne i javne organizacije, životu države, domovine, zajednice vjernika i nevjernika… postoje prioriteti. Moralni i k tome stručni ljudi čine čuda. Zašto? Jer vjeruju! Iako im vjera nije na prvom mjestu. Ni interes, ni pravo im nije na prvom mjestu. Ni mržnja prema zločincima i pokvarenjacima! Na prvom mjestu im je čovjek! Čovjek pisano malim slovom i onaj najbliži… prostorno, najbliži.
  Ljubav prema domovini, državi… pokreće ih, a ne mržnja prema onima koji mrze čovjeka, domovinu, državu ili rade sve u interesu nekog drugog čovjeka, neke druge domovine, države…! Ljubav prema čovjeku koji se ustaje s nama svako jutro, jede ono što mi jedemo, gleda i sluša ono što mi slušamo i gledamo! Čovjek koji živi u našem kvartu, gradu… Ljubav prema našoj domovini, trenutnoj vlasti, državi… Ljubav prema poslu jer taj posao koristi čovjeku, a ne onom tajnom ili javnom kriminalcu i krivcu!
  Pitat će te se zašto ovako neodređeno komentiram i pišem. Pa… zato što zaboravljamo biti jednostavno i svakodnevno sretni! Što radije kritiziramo loše ljude, a premalo hvalimo one dobre i vrijedne, a ima ih… hvala Bogu i hvala njima! Ima ih i u našoj prelijepoj domovini i u sadašnjoj vlasti. Zato DANAS i SUTRA će živjeti naša domovina i država…

  Odgovori
 5. 2
  Avatar

  dragutin junković (@junkovic1)

  Hrvatska je jedina država gdje mediji ničim izazvani cenzuriraju sami sebe…a sve stoga jer su politički obojeni.

  Odgovori
 6. 1
  Avatar

  Anto Jukić

  Svi smo mi na istom brodu na kojem se ponekada svašta zna dogoditi , a da se ne znaju
  akteri ni pravi smisao događaja . Osoba sam koja sve što radi i govori ni od koga ne skriva .
  A oni koji rade i djeluju skriveni , nisu nikada bili predmet moje znatiželje . Važno je živjeti
  i raditi po zakonu . Nina je samo produkt sustava i ona mora tako djelovati , ali je ja ne opra-
  davam ako mora nešto učiniti za javno dobro , a ona to ne će ili ne smije .

  Odgovori

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: