Ovaj Portal promovira ljudska prava, sekularnost i slobodu izražavanja

Autor:

Željko Peratović

Željko Peratović

Autor i glavni urednik 45lines.com. "Ich werde über eure schreckliche Vergangenheit schreiben, die zur Geschichte werden wird."

Vezani članci

4 Comments

 1. 4
  Avatar

  Srecko Korpar

  Staviti pok. Schwartza i mene u zajednicki kontext sa stvarnim agentima razno-raznih sluzbi, moze samo gad poput Dorica koji nam je (meni narocito) radio o glavi, a objaviti netko nedovoljno obavijesten, odnosno nedobronamjeran. No, glede i unatoc: Lupta continua! ZDS!

  Odgovori
 2. Pingback: Perković i Mustač bi teretili sebe da su rekli za Vukušića da je udbaš - 45lines

 3. 2
  Avatar

  Milan Boban

  Interesantno da je Tomislav Kvaternik, glavni Tajnik Luburićeva Otpora, odnosno Nikola Štedul primio odlikovanje od predsjednice RH LIEPA PLAVKA Kolinde Grabar Kitarović kao borac protiv komunizma z ne KAO BORAC PROTIV JUGOSLAVIJE.
  Bilo je boraca protiv komunizma: Bugara, Mađara, Kubanaca, Kineza, Romunja, Rusa, Slovenaca pa čak i Srbia, te kao borce protiv komunizma trebala je naša LIEPA PLAVKA odlikovati nekog iz tih spomenutih zemalja.
  Da sam ja bio na mjestu Tomislava Kvaternika, odnosno Nikole Štedula, kategorčki bih odbio odlikovanje “kao borac protiv komunizma”. Rekao bih predsjednici RH LIEPA PLAVKA da je moja borba u prvpm redu bila protiv Jugoslavije a tek onda protiv komunizma, jer je Jugoslavija bila komunistička zemlja.
  Najiskrenije žalim što će se to odlikovanje dato Tomislavu Kvaterniku, odnosno Nikoli Štedulu iskoristiti u nepogodne svrhe za njega, a atentat na njega 20 listopada 1989. godine usporediti s onom narodnom: Tko s vragom tikve sadi do podne, od podne mu se o glavu razbijaju.
  Ovim putem želim poZDraviti mojeg prijatelja i Tajnika iste Organizacije Hrvatski Narodni Otpor, HNO Nikolu Štedula, kojeg sam morao slušati kao Kontinentalni Pročelnik HNO za Sjevernu Ameriku.

  http://otporas.com/1746-2/

  Odgovori

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Copyright © 2014 45lines. All Rights Reserved

%d blogeri kao ovaj: