Marko Marković i Kolinda Grabar Kitarović o Škorinoj kriminalnoj skupini

Marko Marković i Ivana Petrović i u ovoj predizbornoj kampanji djeluju očito po napucima Vladimira Šeksa Kolege, glavnog dirigenta udbaške mreže, koja se očito svesrdno stavila u službu pobjede Kolinde Grabar Kitarović. 

Opravdavajući svoju bliskost s Milanom Bandićem (pjevanje na rođendanu i nošenje kolača u zatvor), Kolinda Grabar Kitarović je u intervjuu Media servisu 02. 12. o.g. rekla da iza nekih predsjedničkih kandidata u ovoj predizbornoj kampanji stoje kriminalne skupine.  Ona nije objasnila na koje to kandidate i kriminalne skupine misli, a niti ju je tko o tome pitao. Prateći što o predizbornoj kampanji na društvenim mrežama piše ekipa iz udbaškog podzemlja nije bilo teško odgonetnuti da se tu misli na Miroslava Škoru. Podsjetimo se što je Kolindi Grabar Kitarović najskloniji novinar, Marko Marković, blizak spomenutom podzemlju, napisao na FB-u 28. 11. o.g.:

Pisao sam da RATNOG DEZERTERA Škoru financira rusku plin ( i nafta), da POBJEGULJU i HDZ-ova tajkuna financira ruski plin, da je Škoro izdao svoga kuma Marka Perkovića Thompsona i “Čavoglave” želio isporučiti Srbima, da je u kumskim vezama s najpoznatijom osječkom Udbaškom obitelji Pejić ( Zdravko Pejić, tajnik Josipa Perkovića i šef Udbe Osijek ( kasnije i šef SUZUP-a). U cijelom slučaju Agrokor, i slavonska zemlja, je je posebna velika priča. Da je Škoro pročitao “Južnoslavensko pitanje” dr. Ive Pilara, nikad ne bi pristao igrati ulogu cirkuskog medvjeda, no pitanje je koliko je on toga uopće svjestan.

Par dana kasnije, a dan prije Kolindine izjave o kriminalnim skupinama, točnije 01. 12. o.g. Marko Marković je pojasnio kako i čije to skupine djeluju u predizbornoj kampanji:

  • Marko Marković Tomislav Marčinko Škoro i njegovi ljigavci u dva navrata jurišali su na Maxportal ( kad ga nisu uspjeli pridobiti na svoju stranu). Još u veljači nudili su dvije tisuće eura mjesečno reklamnih ugovora (ruska nafta i plin) da Maxportal proda obraz i gazi Kolindu na način kako je to je to Jakov Blažević činio Stepincu (što danas radi glavni Škorin medij). Učinili su mi štetu ( pet do sedam tisuća kuna) koliko sam ostao bez prihoda i morao platiti dodatnu zaštitu portala od napada ( 3.600 kn). Škoro je opasan čovjek, a još opasniji ljudi koji stoje iza njega i zato je dobro što neće biti predsjednik.
    Tomislav Marčinko Marko Marković Nudili ti u Škorini još u veljači, pa tko da ti povjeruje jer tada Škoro ni sanjao da će se kandidirati !!!! Pa,valjda znam to bolje od tebe, jer prvi nagovještaj kandidature dao je u lipnju !!!! Ti opet o Rusima, čudi me da u igru još nisi uveo Kineze i Irance !!!! Sposoban si ti novinar ali ovo sve nadilazi tvoje i Tavrićeve maštarije !!!!
    I ti, Markane,stavljaš Kolindu rame uz rame s blaženim kardinalom Alojzijem Stepincom !!! Možda sam nešto u medjuvremenu propustio – da li je Kolinda več Blažena ili čak Svetica !!!
    Drži se ti duvanjske pite kod Krište u Malešnici,u mom susjedstvu,možda tamo i nabasamo jedan na drugog !!!!!

Znači, Marko Marković je prvo bio izložen pokušaju podmićivanja, a potom hakerskog napada, od strane Škorine kriminalne skupine.

Marko Marković, vlasnik i urednik Maxportala početkom devedesetih je usko surađivao s ljudima Josipa Perkovića iz SIS-a. Ovdje ga vidimo na slici s Tomislavom Mičićem iz tog vremena kada je Marković pisao za Slobodni tjednik. Tomislav Mičić se u Njemačkoj sumnjiči za ubojstvo Nikole Miličevića Bebana. Istodobno, Markovićev brat Drago, bio je podređen Josipu Perkoviću kao djelatnik SIS-a u Osijeku. Danas je Drago član predsjedništva HSP-a.

Marko Marković svakodnevno objavi neki tekst protiv Miroslava Škore na svom portalu, pa ga podijeli na FB-u i raznim grupama. Glasači desnih svjetonazora su se već okomili na njega da je propagator Kolinde Grabar Kitarović i udbaških središta moći. Kako se predizborna kampanja bude približavala vrhuncu, za očekivati je da će Marković i na portalu, u korist Kolinde Grabar Kitarović, iznijeti više informacija o “kriminalnoj skupini” Miroslava Škore.

Skupine koje podržavaju Miroslava Škoru oštro zamjeraju Kolindi Grabar Kitarović  odnos prema  Aleksandru Vučiću i nazivanjem marginalcima svih onih koji su prosvjedovali protiv  predsjednika Srbije Vučića na Trgu bana Jelačića. Marković tvrdi da Kolinda Grabar Kitarović nije mislila na udruge branitelja i udovica koje su prosvjedovale, kada je govorila o marginalnim skupinama. 

Ta je tema posebno bliska još jednoj novinarki koju možemo povezanit s udbaškim podzemljem, Ivani Petrović, snahi Tihomira Oreškovića Keke.

Ne cudi me mlada novinarka koja ne ispravlja vec me cudi Ruza koja kaze da je kgk udovice i majke nazvala marginalcima. o susretu s vucicem smo onda prle i ja sto u svojim javljanjima sto kod drage Natase u tocki na tjedan sve rekli pa nemam zivaca ponavljat . Ali istine radi tzv marginalci ili jos tocnije marginalne skupine su bile odgovor na pitanje srpskog novinara o Kelemincu i njegovoj ceti za kojom.su srpske tv ekipe trcale cijeli dan i bili su glavna vijest svih medija u srbiji. I to znaju svi hrv novinari koji su pratili susret i od kojih su 9O posto bili kolege s iskustvom i institucionalnim sjecanjem. Hocu reci tko zeli kritizirat kgk neka ucini to argumentjma a ne neistinitim tracevima. Isto vrijedi i za druge predsj kandidate i njima se kritika treba uputit argumentima a ne tracevima. Jer previse je traceva i manipulacija od kojih su neki totalno suludi. jedva cekam da ovi izbori zavrse jer ta histerija je iracionalna. A sve sto je iracionalno ne moze zavrsit na dobro.

Suprug Ivane Petrović, Ivica Orešković, ovako je početkom prošle godine branio susret Kolinde Grabar Kitarović s Aleksandrom Vučićem

Vezano za taj događaj, urednicu Nove TV kritizirali su ostali hrvatski novinari, pa je tako Gordan Duhaček napisao na Indexu.

Naravno, hrvatski novinari nisu bili obavezni poslušati tu sugestiju Pantovčaka, no Vučić ipak nije dobio pitanje o Glini. Od hrvatskih medija za pitanja su prozvani novinari HTV-a Dragan Nikolić i Nove TV Ivana Petrović, koji ga nisu postavili. Naročito je potonja imala priliku s obzirom na to da je održala solilokvij kao uvod u svoje pitanje, što je kasnije pohvalio i sam predsjednik Vučić. Ostali novinari koji su Vučića htjeli pitati o njegovom velikosrpskom govoru u Glini jednostavno nisu dobili priliku to učiniti.

Gordan Duhaček, Index.hr, 13. 02. 2018

Marko Marković i Ivana Petrović i u ovoj predizbornoj kampanji djeluju očito po napucima Vladimira Šeksa Kolege, glavnog dirigenta udbaške mreže, koja se očito svesrdno stavila u službu pobjede Kolinde Grabar Kitarović.

 

Aleksandar VučićDrago MarkovićDražen KeleminecIvana PetrovićIvica OreškovićJosip PerkovićKolinda Garabar KitarovićMarko MarkovićMiroslav ŠkoroNikola Miličević BebanTomislav MarčinkoTomislav MičićZdravko Pejić
Comments (0)
Add Comment